Festa Major Montant de Tost dissabte 19 de maig 2012

La Festa Major de Montant de Tost es celebra sempre el tercer cap de setmana del mes de Maig, pels voltants de sant Germà, antigament tenia una durada de 3 i 4 dies, tots ells amb força celebracions, tal com es pot veure en els programes dels anys 1942 i 1944.

És veritat que cada cop menys, la gent va a les festes, sobretot a les més petites i llunyanes,  i és per això que actualment la festa ha quedat reduïda a un ball de nit, el dissabte,  acabant el diumenge amb la típica missa a l’Ermita de Sant Germà, seguidament del dinar de Festa Major.

De totes maneres a Montant hem intentat d’aguantar aquest festiu el més viu possible i una bona manera d’aconseguir-ho, ha estat  fent un sopar popular a la plaça, amb els convidats que cada casa hi vulgui portar. Aquesta iniciativa va sorgir ara ja fa 18 anys, al 1994,  entre xerrades i alguna que altra polèmica, però al final n’hem sortit força ben parats i fins el dia d’avui, tenim una bona Festa Major. 

Flyers o Programa Festa Major en PDF:

Baixat el Flyer Festa Major Montantdetost 2012

Baixat el Flyer 1942

Baixat el Flyer 1944

Mes informació:

About Francesc

Social Media Marketing and Strategy, conversation monitoring, Blogger outreach, grass root marketing, campaign management, e-commerce & sales, emerging digital media, online trend tracking and market research and analysis. http://flavors.me/marcilla

Posted on Abril 12, 2012, in Festa Major and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari